Αποστολή – Όραμα

Αποστολή & Όραμα

Στόχος  της εταιρίας μας είναι να παρέχει κορυφαίες μεταφορές ταξί . Κύριο μέλημα μας η μεταφορά του επιβατικού κοινού  μας με ασφάλεια, συνέπια ευγένεια και επαγγελματισμό, λαμβάνοντος  πάντα υπόψη τις ανάγκες των επιβατών μας.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας επιτυγχάνεται  μέσω της χρήσης σύγχρονων τεχνολογικών μεθόδων που συμβάλουν στην αύξηση της ποιότητας του μεταφορικού μας έργου, ώστε να προσφέρουμε   την καλύτερη δυνατή υπηρεσία στους επιβάτες μας.

Η ομαδική προσπάθεια, η συναδελφική αλληλεγγύη  αλλά και η σωστή και συνεχείς εκπαίδευση των μελών  και του προσωπικού της εταιρίας μας, μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιώνουμε όλες της υπηρεσίες μας ,μέσω ενός υγιούς και παραγωγικού εργασιακού περιβάλλοντος με τελικό αποδέκτη τον επιβάτη μας.

Όραμα μας η Candia Taxi να γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ταξί, προφέροντας παράλληλα ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον για τους συνεργάτες μας

Να αναπτύσσουμε δεξιότητες και να βρίσκουμε συνεχώς νέους τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας, διασφαλίζοντας στο μέλλον το μακροπρόθεσμο συμφέρων της εταιρίας μας , καθώς και τη συνεχή της ανάπτυξη σε σταθερή και μόνιμη βάση.

Συγχρόνως να επενδύουμε σε μακροπρόθεσμες ,σταθερές και υγιείς συνεργασίες στρατηγικού χαρακτήρα που μπορούν να  προσφέρουν την απαιτουμένη ποιότητα, που θα μας επιτρέψει, να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, ως προς τους επιβάτες μας αλλά και τα μέλη της εταιρίας μας.

Κάντε κράτηση τώρα
ΑΜΕΣΑ
Χωρίς αναμονή & επιπλέον χρεώσεις τηλεφωνίας!

taxi-app

Ψάχνετε άμεσα για TAXI;

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ | ΛΙΜΑΝΙΑ | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ