Ιστορικό

Candia taxi

Η Candia taxi είναι εταιρία μεταφορών ταξί με έδρα το ηράκλειο Κρήτης, με  έτος ίδρυσης το 2003 και σκοπό να προσφέρει ασφαλείς ευχάριστες διαδρομές χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα, τα όποια είναι διαθέσιμα για την ευκολία του επιβάτη άλλα και του επαγγελματία οδηγού.

Η εταιρία ξεκίνησε με 20 μέλη και με την πάροδο των χρόνων και την εξέλιξη της προστεθήκαν νέα μέλη. Σήμερα η εταιρία αποτελείται από 80 μέλη άρτια εκπαιδευμένα, ώστε να λειτουργούν σύμφωνα με τα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που έχει θέσει η εταιρία.

Η Candia taxi έχει επιτύχει να είναι η εταιρία ταξί που προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο μεταφορών με υπερσύγχρονα και πολυτελή οχήματα, ελεγμένα από τους καταλλήλους φορείς ώστε να πιστοποιούν την ασφάλεια και την καταλληλότητα τους.

Με πολύγλωσσους οδηγούς,  που χρησιμοποιώντας τα άνωθεν τεχνολογικά μέσα, μπορούν γρήγορα και με συνέπεια να παραλάβουν τον επιβάτη από οποιοδήποτε σημείο της Κρήτης και να τον μεταφέρουν στον τελικό προορισμό του με ασφάλεια άνεση και οικονομία.

Σεβόμενοι τον επιβάτη εξυπηρετούμε οποιαδήποτε μεταφορική ανάγκη. Έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με εταιρίες, τουριστικά γραφεία , πρακτορεία και ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη, εξυπηρετώντας παράλληλα τον καθημερινό μας επιβάτη, προσπαθώντας κάθε μέρα για ένα νέο βήμα ποιότητας στην έως σήμερα εξέλιξη της πορείας μας.

Κάντε κράτηση τώρα
ΑΜΕΣΑ
Χωρίς αναμονή & επιπλέον χρεώσεις τηλεφωνίας!

taxi-app

Ψάχνετε άμεσα για TAXI;

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ | ΛΙΜΑΝΙΑ | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ